Brew Rock Event 28 oktober 2021

donderdag, 28 oktober

Beste leden van de NBCCB,

Het is ons gelukt! Na het afzeggen, wegens ziekte, van de geplande spreker is het ons op korte termijn gelukt om een andere spreker te vinden voor de bijeenkomst van 28 oktober a.s. Wat heet, zelfs twee sprekers! We hebben de heren Gosse Wijnsma en Erik Ottens van YOURCE (voorheen CENDRIS) bereid gevonden om YOURCE te presenteren. YOURCE geeft, volgens hun website, vorm aan de sourcing dienstverlening van de toekomst. Zij zijn marktleider in klantcontact in de Benelux inclusief near- en offshoring faciliteiten binnen en buiten Europa. Wat dat inhoudt zullen ze de 28e uitleggen.

Erik Ottens, lid van de zakenkring Valencia, leidt de afdeling Valencia waar onder meer de klantenservice van de HEMA is gesitueerd. Gosse Wijnsma is momenteel bezig om een afdeling in Alicante op te zetten. In de toekomst zullen daar 200 Nederlandstalige medewerkers gaan werken. Op dit moment wordt er gewerkt aan de kantoren en het regelen van de huisvesting voor de toekomstige werknemers. Erik en Gosse zullen ook stilstaan waarom YOURCE voor Spanje heeft gekozen voor deze vestigingen en tegen welke problemen ze aanlopen met het zakendoen in Spanje, vanuit Nederlands perspectief.

Aangezien de beoogde spreker uit de rock & roll wereld komt hadden we al gekozen voor de Brew Rock in Altea (richting Albir). Onder supervisie van Bob Jager zal er na afloop van de sprekers een Tex Mex buffet verzorgd worden met livemuziek.

PROGRAMMA

18.00 uur Inloop

18.30 uur Opening door interim-voorzitter Margriet van Dorp met onder andere mededelingen over de Ondernemersprijs Spanje.

19.00 uur Bedrijfspresentatie YOURCE met Gosse Wijnsma en Erik Ottens.

20.15 uur Aanvang Tex Mex buffet met livemuziek. Tijd om bij te praten en te netwerken.

22.30 uur Einde.

De Brew Rock bevindt zich aan de Carretera Cap Blanch 25, 03590 Altea (naast camping Cap Blanch).

Het belooft een zeer interessante avond te worden. De beoogde spreker zal op een latere bijeenkomst zijn zeer interessante verhaal vertellen.

Gelieve aan te melden bij onze coördinatrice Doris Spillner, het e-mailadres is op dit moment coordinatornbccb@outlook.com.

GELIEVE UITERLIJK ZONDAG 24 OKTOBER

Deze avond is natuurlijk gratis voor de leden en sponsoren, voor geïnteresseerden zijn de kosten € 30,00 per persoon.

Namens het interim-bestuur, Jur van der Meer