GEZOND 2022

zaterdag, 22 januari

“Samen beleven we meer”

Afgelopen zaterdag hebben we -ondanks de Corona- toch een zeer geslaagde club bijeenkomst  gehad. Alle activiteiten hebben we buiten en overdag georganiseerd.

In de ochtend hebben we met een aantal sportieve leden langs de kust gewandeld naar de  vuurtoren in Albir. We hebben genoten van de natuur en de uitzichten over zee. Wandelend  hebben we de onderlinge contacten aangehaald en versterkt.

Daarna werden we ontvangen in het restaurant El Mundo Albir van onze business sponsor  Humphrey Elbers. Hier ontmoetten we de overige clubleden en hebben we elkaar een gezond en  succesvol 2022 gewenst.

Het interim bestuur heeft aangegeven dat zij bezig is om alle club zaken een facelift te geven en  zaken te updaten, zodat we de komende jaren ons volledig kunnen concentreren op de  bijeenkomsten. Het huishoudelijk reglement en de statuten worden aangepast. De nieuwe  sponsor pakketten worden deze week besproken in het bestuur. Ook de financiële administratie  wordt geprofessionaliseerd, In de Algemene Ledenvergadering op 24 februari 2022 informeren we  alle leden over deze ontwikkelingen.

Het bestuur wil ook de Social media meer in gaan zetten om nieuwe leden en sponsors te werven  om meer publiciteit te creëren, ook voor de individuele leden. We worden steeds actiever op  LinkedIn, Instagram en Facebook. Wanneer leden zaken te melden hebben op de Social media  van de club, kan dit via het bestuur en/of via Tamara Sneep.

Onze nieuwe website, nbccostablanca.com, is vandaag officieel in de lucht gegaan en de ere voorzitter Dick Wolff heeft dat feestelijk gedaan. De prachtige welkomst video op de website,  gemaakt door onze business sponsor Martijn Bakker, kreeg een groot applaus. We zijn super trots  op deze website en vragen onze leden om hun eigen informatie even goed na te kijken en de evt.  aanpassingen door te geven aan onze coördinator Doris Spillner.

Afgelopen periode zijn ook 4 radiospotjes ontwikkeld met input van Jacqueline Bastiaansen en  de uitvoering door Humphrey Elbers. Deze spotjes worden uitgezonden op Radio Costa Blanca  met het doel om nieuwe leden te werven.

We vragen alle leden zich te melden als ze activiteiten willen doen voor de club. Ook ideeën om  de club sterker te maken zijn van harte welkom. Wil je in het bestuur? Wil je een activiteit  organiseren? Wil je meehelpen aan de Social media? Meld je!

Sandra Kerckhoven gaat in ieder geval de kennismakingscommissie leiden en gaf meteen aan  dat ze het de welkomstcommissie gaat noemen. Zij gaat het huidige proces verfijnen. Fijn dat  Sandra dit voor onze club gaat doen.

Ten slotte is gemeld dat de aanmeldingstermijn voor de Nederlandse Ondernemersprijs 2022 in  Spanje is verlengd naar 14 februari. Alle Nederlandse ondernemers kunnen zich tot die tijd nog  aanmelden.

Op 24 februari 2022 wordt de Algemene Leden Vergadering gehouden en hebben we een leuke,  gekke en bijzondere man ingehuurd om deze bijeenkomst “op te leuken”. We hebben het over  ………………Harry Vermeegen!!!

We hopen dan ook dat iedereen naar de volgende maandelijkse bijeenkomst komt, zodat we weer  flink kunnen netwerken.

“Samen lachen we meer “

Margriet H. van Dorp MBT

Interim voorzitter NBCCB

Dit evenement werd mede mogelijk gemaakt door onze sponsors: