Zarra in the spotlights 25 april 2024

donderdag, 25 april

Cerveceria de Zarra in the spotlights

Melissa en Bastiaan zijn verheugd om ons mee te nemen op een opwindende reis naar het verwezenlijken van Cerveceria de Zarra.

Cerveceria de Zarra is een brouwerij die gevuld is met passie, vakmanschap en de prachtige smaken van Zarra en haar omgeving. De 32-jarige Melissa en 33-jarige Bastiaan Korsmit hebben een woning gewonnen, hun eerste eigen huis ooit, in het TV-programma ´Het Spaanse dorp: Zarra´.

Hiermee kwam hun idee om een eigen bierbrouwerij te beginnen tot werkelijkheid.

Hun plan voor de brouwerij is ambitieus en veelbelovend. Ze willen niet alleen een brouwerij creëren waar ze hun passie voor het brouwen van bier kunnen uiten, maar ook een plek waar mensen samen kunnen komen, vriendschappen kunnen sluiten en onvergetelijke momenten kunnen delen. Hun visie is om Cerveceria de Zarra te transformeren tot een centrum van gezelligheid en culinaire ontdekkingen.

 

Finca el Vincle is een restaurant gevestigd in een 18e-eeuws herenhuis en is omgeven door sinaasappel- en granaatappelbomen. Het is geopend sinds 2003, heeft een eigen Mediterrane keuken en een team van professionals op dit landgoed zorgt ervoor dat het event een succes wordt.

De biertjes van Cerveceria de Zarra in combinatie met de ondernemers verhalen van Melissa en Bastiaan en het tapasmenu van Finca el Vincle beloven dus een geweldig event te worden.

MIS HET NIET!

Waar:

Finca el Vincle

Partida de Valverde Alto, Pol.2 N, 57, 03139 Elche, Alicante

Wanneer:

25 april a.s.

Kosten:

Leden gratis.

Introducees € 40,00 p.p.

Aanmelden uiterlijk 18 april!

Dit evenement is mede dankzij  Euroeconomics en Housedoctorcostablanca tot stand gebracht.

Programma

18.00 uur: inloop met een drankje

18.30 uur: welkom door de vice voorzitter van de NBCCB Evert Crevits

18.45 uur: Collegetour met Melissa en Bastiaan

20.00 uur: diner en netwerken