Nationale Business Meeting Valencia 25 en 26 oktober 2024

vrijdag, 25 oktober

Prijs voor Nederlandse ondernemer, starter en manager in Spanje 2024

Nederlandse ondernemers, starters en managers in Spanje opgelet!

Na het succes van de drie voorgaande edities is in 2024 weer de prijs voor de Nederlandse Ondernemer, Starter en Manager te winnen. De uitreiking zal plaatsvinden op 25 oktober 2024 tijdens de Nationale Business Meeting in Valencia onder leiding van de juryleden; Margriet van Dorp (voorzitter), Harry van Heugten, Erik Vermeulen, Daan Hirs en Annebeth Vis.

Unieke kans voor ondernemers in Spanje 

De Nederlandse Ondernemers- en Managersprijzen zijn bedoeld om het Nederlandse bedrijfsleven in Spanje positief te positioneren en ondernemers onder de Spaanse zon te stimuleren. Het motto van dit initiatief van de Nederlandse ambassade en de aangesloten businessclubs is ‘Samen, voor en met ondernemers’. Het is een unieke kans voor ondernemers in Spanje om zichzelf op de kaart te zetten. Deelname draagt bij aan zichtbaarheid en ondernemers krijgen toegang tot het nationale netwerk van Nederlandse entrepreneurs onder de Spaanse zon. Daarnaast opent deelname ook nieuwe deuren.

Deelnemers kunnen al langer succesvol zijn in Spanje, of nog maar een jaar geleden de eerste stappen hebben gezet. Iedere Nederlandse ondernemer gevestigd in Spanje kan in aanmerking komen voor de prijs, ongeacht de bedrijfsomvang. Tijdens het traject krijgen deelnemers de kans om zichzelf en hun onderneming te presenteren en de professionele jury stelt zich op als klankbord.

Ondernemers worden aangemoedigd om zich tussen 1 januari en 1 maart 2024 aan te melden. De link voor de inschrijving zal t.z.t. hier verschijnen.

De aanmelding opent op 1 januari 2024. Op de website van de ambassade www.handelmetspanje.com vinden jullie alle details.

Klik hieronder om het reglement te downloaden:

Reglement Nederlandse Ondernemers- en Managersprijzen