ZKV Zomerdiner 16 juni 2023

vrijdag, 16 juni

Het jaar 2023 is in alle opzichten al een speciaal jaar geweest. Het is het eerste jaar na de pandemie waarin we weer op een normale manier samen kunnen komen en onze activiteiten kunnen organiseren. Ook zien we dat Valencia door steeds meer ondernemers gekozen wordt als de plek om een bedrijf op te starten of verder uit te bouwen. Het grote aantal nieuwe leden dat we dit jaar al hebben mogen verwelkomen en de frisse dynamiek die dat met zich meebrengen zijn hier een mooi bewijs van. Er zijn dus redenen genoeg om samen te toasten en daarom kijken we er met het bestuur naar uit om jou te verwelkomen op het jaarlijkse zomerdiner van de ZKV.

Als locatie hebben dit keer gekozen voor Mimar, aan het prachtige strand van Patacona. Het wordt een fijne avond om de zomer in te zetten en kennis te maken met alle nieuwe en minder nieuwe leden van onze club. We hopen dan ook van harte dat je erbij bent op 16 juni. Vanaf 19:30 ben je welkom voor het aperitief.

Eerder was aangekondigd dat onze ambassadeur mee zou doen aan het diner. Helaas heeft hij af moeten zeggen vanwege een bezoek van een minister aan Spanje.

Mimar – Arrocería Mediterránea

Wat: ZKV Zomerdiner

Datum: Vrijdag 16 juni 2023

Aanvang: Welkomst borrel vanaf 19:30, diner om 20:30 uur

Locatie: Mimar, Av. Mare Nostrum, 50, 46120 Alboraia, Valencia

Kosten:

Lid van de ZKV – Gratis

Bedrijfspartner van een ZKV-lid – Gratis

Partner van lid – € 36 p.p

Introducés – € 66 p.p.

Bier, fris, wijn, water inbegrepen voor en tijdens het diner. Daarna op eigen kosten.

Menu

van de avond

Vegetarisch

ook beschikbaar

OM DE ZOMER GOED IN TE LUIDEN