Accountancy

Accountnet – Angelique Boulonois

biedt een compleet diensten pakket voor bedrijven op administratief, juridisch, fiscaal en management gebied zoals Online boekhouding.

Telefoon: (+34) 96 588 7840

Email: info@accountnet.info

Website: http://www.accountnet.info/

Bars en Restaurants

Universal Lounge Bar, Albir – Alain vandenBossche

Genieten op ons 240 m² terras of in de gekoelde gelagzaal van 130 m², met een eigentijds design. Specialiteiten van diverse landen met een persoonlijk vleugje.

Telefoon+34 966 86 59 10

Mobiel: +34 636 27 48 00

Email: alain@universalloungebar.com

 

La terraza by Helen – Helen van Esch-Broggi

Helen van Esch-Broggi is eigenaar van restaurant La terraza by helen en restaurant D’Els Artistes in Altea. Beide restaurants serveren eten dat altijd van excellente kwaliteit is.  Beide restaurants zijn elke dag geopend voor lunch en diner.

Telefoon: +34 965 84 52 61

Websitewww.laterrazabyhelen.com

 

Beveiliging

EuropeanVipcSecurity – Dick Kuizenga

Security & safety audits in huizen en bedrijven, gesteldheid algemene veiligheid. Advies en verkoop van camera systemen, design branddekens, rookmelders en kleine blussers.

mobiel:  +31 650503708

email: dick@europeanvipsecurity.es

Websites: www.europeanvip.nl en www.europeanvipsecurity.es

 

Catering

Costablanca Party Services – Bob Jager

Cateraar en eventplanner aan de Costa Blanca sinds 2008. Catering van bedrijfs- en sportevenementen tot bruiloften, recepties, doopfeesten, vrijgezellenfeesten, verjaardagen, jubilea, begrafenissen en meer.

Emailinfo@costablancapartyservices.com

Websitewww.costablancapartyservices.com

Consulting

Kompas Consulting – Erik de Haan

Kompas Consulting is een adviesbureau gevestigd in Spanje, gespecialiseerd in de afwikkeling van nalatenschappen van met name Nederlanders met goederen in Spanje.  Het kantoor gevestigd in het  Nederlands Business Centrum Spanje  in la Nucía.

Telefoon(+34) 965 021 222

Fax(+34) 965 610 970

Emailinfo@nbcspanje.com

Websitehttp://www.kompas-nalatenschappen.nl/

Energy

Flower Power Energy Services – Clemens Buter

Levering van Ecoplant Sun Tracing Solar Systems. Een energy producerend systeem dat binnen een dag kan worden geplaatst. om stroom te leveren aan gebouwen, maar ook om auto’s, fietsen, steps, (invalide)scooters en telefoons mee op te laden.

Telefoon: +34613545935

Email: buterclemens@gmail.com

Events

Eventkickoff – Alice Bos

De missie van Eventkickoff is een platform om mensen elkaar te laten ontmoeten. Deelname aan events die door de leden zelf zijn georganiseerd of aan workshops die door bedrijven worden aangeboden. De site biedt de mogelijkheid in vijf talen aan (Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans).

Telefoonnummers+ 31 610 825 003 en + 34 635 673 335

Email-adressen: Alice@eventkickoff.com en AliceBreda3@gmail.com

Hollandse producten

De hollandse bakker

De Hollandse Bakker levert sinds eind 2008 verse Hollandse broodproducten langs de Costa Blanca.

De Hollandse Bakker levert gegarandeerd hoogkwalitatieve producten, die wekelijks vanuit Nederland worden geleverd en opgeslagen totdat ze dagelijks aan meer dan zestig Nederlandse, Engelse en Spaanse winkels en supermarkten tussen Gandia en San Javier worden uitgeleverd.

 

Internet en Social Media

Citroengroen

Zo wordt een bezoeker van je website  jouw nieuwe klant.

Begin met een sterke strategie

Goed geoptimaliseerde webteksten is een goed begin. Maar daarmee ben je er nog niet. Om je kansen te verbeteren om bovenaan in Google te komen, en daar ook lang te blijven, kun je kijken naar de techniek van je website. Daarnaast kun je nog je off-page SEO verbeteren, door middel van links, Google Mijn Bedrijf en het opbouwen van online autoriteit.

Hiermee kan ik je – uiteraard – helpen.

NCMD.DEV

I have experience with a variety of web development technologies and frameworks, including JavaScript, React.JS, Next.js, and MERN. I’m also always learning new technologies and trends.

I’m passionate about using my skills to help businesses succeed. I’m confident that I can create a website that will help your business achieve its goals.

 

 

Juridische dienstverlening

Savenije Martin Legal & Tax

Savenije Martin Legal & Tax, is een nieuw initiatief voortbouwend op een jarenlange ervaring voor wat betreft de juridische dienstverlening aan buitenlanders in Spanje. Waarbij ook nieuwe, niet strikt juridische, diensten aan worden toegevoegd.

De specialisatie ligt bij het onroerend goed, kopen, verkopen en bouwen, van waaruit de andere diensten als logische consequentie voortvloeien, zoals testamentair advies, nalatenschapsafwikkeling, juridische procedures, verzekeringen en financiële bemiddeling. Hier wordt nu ook de dienst van belastingaangifte voor Residenten en Niet-Residenten aan toegevoegd.

Klantcontact

Yource

Yource is een grote, internationale organisatie. En dat betekent volop kansen! Klantcontact draait om mensen. Om oprechte aandacht. De vraag achter de vraag begrijpen. Er plezier uithalen om een probleem voor iemand op te lossen. Maar ook om begrip te hebben als je een gefrustreerde klant aan de telefoon hebt. Wat het ook is, we zijn pas succesvol als we het persoonlijk kunnen maken.

We zijn ambitieus. We zorgen er samen elke dag weer voor om het nét iets beter te doen dan de dag daarvoor. En als we mooie resultaten met elkaar neerzetten, dan vieren we dat natuurlijk!

Makelaardij / Verkoop en verhuur (vakantie)woningen

Eurocasa

Eurocasa is al meer dan 10 jaar een begrip aan de Costa Blanca. Met een ruim aanbod in woningen, bouwgrond en commerciële panden staat het team van Eurocasa de klanten bij in het zorgvuldig selecteren van een bij hen passende woning of plekje.

De ervaring en kennis van ons meerder talig team garandeert de klant een volledige en aangename begeleiding in het totale project van het kopen of verkopen van een eigendom.

Inmoblau

Het makelaarskantoor gespecialiseerd in verkoop en verhuur aan de Costa Blanca Noord. Zaakvoerster Jenny Vanelderen (Tongeren België) heeft al méér dan 20 jaar ervaring in de makelaardij in deze streek.

Verder is er een heel team dat zorgt voor boekingen en assistentie bij vakantieverhuur.

Inmo Experience

Inmo experience biedt vertrouwen en ervaring in vastgoed markt, in verkoop en woningbouw, ervaring die wij hebben opgebouwd, opgedaan en graag met u delen. Resale, nieuwbouw projecten, zelf bouwen en verbouwingen.

Aanbod sales weergegeven in overzichtelijke website, kantoren in Moraira en l’Alfas del Pi.

Marketing

Bizz-kit

Bizz-kit is het totale pakket voor jouw bedrijf; jouw Business kit. Maar een biscuit is ook het koekje wat je eet tijdens het kopje koffie van het kennismakingsgesprek. Een gekke knipoog naar het begin van een goede samenwerking!

Met ons als jouw marketing team, ben je verzekerd van een partnerschap dat zich volledig inzet voor het laten groeien van jouw bedrijf en het realiseren van jouw doelen

Mobiliteit

Costa Blanca Cycling

Geheel verzorgde fietsvakanties, trainingstages en fietsverhuur.

Altijd de nieuwste fietsen voor beginners en ervaren fietsers. De beste service onderweg

Projecten / bouwmanagement / vastgoed

Uniq Projects

Uniq Projects is een dienstverlenend bedrijf op het gebied van Project/Bouwmanagement, Architectuur, Ingenieurswetenschappen en Stedenbouw dat beschikt over een geweldig team van professionals met internationale ervaring in de vastgoed- en bouwsector. Onze ervaring, roeping, service en reactievermogen hebben ons geholpen een aanzienlijke groei door te maken dankzij het succes bij onze klanten

One door down

For more than 20 years I have successfully built multiple businesses and have grown my property investment portfolio both in Indonesia and the UK. I am passionate about personal development and in a joint venture with Peter Sage build a Train the Trainer business resulting in 20 mio dollars of additional revenue.

I am actively looking for investors in my property businesses and other property deals I source and gurus and companies interested in the Train the Trainer model.

Quooker dealer

Quuick

GECERTIFICEERD QUOOKER DEALER COSTA BLANCA & COSTA DE VALENCIA

We leveren en monteren Quookers in uw keuken, restaurant, kantine, in de pantry van uw kantoor, praktijk, studio, salon en zelfs op uw boot.

Ook voor het onderhoud of het verhelpen van storingen aan uw (bestaande) Quooker bent u bij Quuick aan het juiste adres. !

Reclame

Go advertise

Wij leveren tegen een scherpe prijs hoge kwaliteit en service, vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering en staan sinds de start van ons bedrijf in 2005 garant voor een hoogwaardig eindresultaat.

Wij ontwerpen en vervaardigen allerlei vormen van reclame en belettering, o.a: Drukwerk, Autobelettering, Reclameborden, Gevelreclame, Spandoeken, Presentatie en promotie, Groot formaat printen.

Resorts en revalidatie

Residencia Ciudad Patricia

Residencia Ciudad Patricia is gelegen in het groene en rustige gebied van de Sierra Helada in Benidorm. De residentie bestaat uit vier verdiepingen en met 51 kamers zijn er verschillende mogelijkheden en redenen om hier te resideren.

Residencia Ciuad Patricia bevat een geriatrische afdeling, een revalidatieafdeling én een zorghotel. Een multidisciplinair team van huisartsen, een revalidatiearts en fysiotherapeuten sturen en monitoren de behandeling van elke gast.

Telecom

Voiped

Voiped Telecom SLU is ontstaan uit de toenemende vraag naar goede en goedkope telecomoplossingen.

Door onze ruime ervaring met automatisering én de kennis van, zijn wij voor veel bedrijven én particulieren het aanspreekpunt voor vaste telefoonoplossingen die via het internet lopen hoe groot of klein u ook bent.

Writers

Now about you

Strategisch creatief en copywriter. Authentieke, innovatieve denker. Analytisch sterk, ideeënrijk en goed met woorden. Altijd op zoek naar creatieve manieren waarop het wél, anders en vooral beter kan. Loopt warm voor de goede dingen in gang zetten, met en voor positieve mensen en merken die waarde toevoegen aan de wereld. Meer dan 20 jaar ervaring (ja echt!) in marketing communicatie ondermeer als oprichter en directeur van NO TOMATO, co-organisator van TEDxBreda ’12/13, lid van communicatieteam NL2025, Raad van Toezicht van Breda Actief en (sociaal) ondernemer.