Amy Schutte - Citroengroen.nl

SEO is meer dan een checklist

Er zijn allerlei handige hulpmiddelen en checklists te vinden om een tekst ‘SEO-proof’ te maken. Dat kan iedereen. Daarmee ga je nog niet ranken, daar komen ook nog allerlei technische zaken bij kijken (waar wij je uiteraard mee kunnen helpen). En dan heb je nog geen leuke, goed leesbare teksten op je site staan. Teksten die de informatie geven die je bezoekers nodig hebben, teksten waar ze voor terugkomen. En vooral, teksten waarmee je nieuwe klanten hun vertrouwen in jou durven te leggen.

Omdat goed te doen kruipen we in de huid van jouw ideale klant. Wat wil hij/zij, en wat kun jij voor hem/haar betekenen? En dat zetten we in duidelijke, heldere woorden om.

Zo wordt een bezoeker van je website  jouw nieuwe klant.

Begin met een sterke strategie

Goed geoptimaliseerde webteksten is een goed begin. Maar daarmee ben je er nog niet. Om je kansen te verbeteren om bovenaan in Google te komen, en daar ook lang te blijven, kun je kijken naar de techniek van je website. Daarnaast kun je nog je off-page SEO verbeteren, door middel van links, Google Mijn Bedrijf en het opbouwen van online autoriteit.

Hiermee kan ik je – uiteraard – helpen.

Adres:

Laone 10

4325 EK Renesse

+34 625 243 756

KvK: 72573937

Citroengroen heeft sinds kort het hoofdkantoor in Spanje

Camino del Hondo 45D

03158 Catral, Alicante,  Spanje

BTW nummer: ES Y9381055J

Website: https://citroengroen.nl/