Esteban Velez - ATM COCINAS

ATM COCINAS

Na jarenlange ervaring en expertise (sinds 1999) in Nederland te hebben opgebouwd hebben we de stap gezet om samen met Kellerkeukens, een van onze partners, onze eerste filiaal buiten de Nederlandse grenzen te openen en hebben we gekozen voor het prachtige La Nucia, nabij van Benidorm in Spanje aan de Costa Blanca.

Met de brede wereldwijde ervaring van Kellerkeukens, zijn wij van mening dat we een geschikte partner hebben gevonden om aan alle wensen van onze klanten te voldoen.

Omdat Keller al decennialang prachtige keukens maken, met het nemen van sociale verantwoordelijkheid te garanderen.

Het productieproces van Keller keukens is sinds april 2017 een neutrale CO2-emitter.

Dankzij de extra inspanningen om het bedrijf duurzamer te maken, hebben de Keller-keukens het Kiwa-certificaat “Samen CO2-reductie” (niveau 3) behaald op 1 april 2018 en we zijn er trots op Keller keukens als partners te hebben.

Samen met onze ontwerpers stellen we niet alleen een mooie keukens samen voor onze klanten, maar we stellen ook een keuken samen dien voor iedereen toegankelijk is, zonder concessies te doen aan het milieu en uiterlijk.

Het mooie is voor iedereen anders, het mooie is persoonlijk, en daarom bieden we zoveel mogelijke opties, stijlen, kleuren en afwerkingen.

Mooi wordt dan persoonlijk.

Onze keukens variëren van het midden tot het hoger segment en omvatten ook de bijbehorende apparatuur, Falmec, Dietrich, Liebherr, Bosch, AEG, hoge kwaliteit voor het gewenste segment.

Voor badkamers bent u ook in de goede richting, samen met onze ontwerpers ontwerpen wij voor u de mooiste badkamers, maar ook voor de mooiste vloeren, hout, PVC of keramiek kunnen wij u ook in adviseren, in nauwe samenwerking met Vloer Design Holland.

Kortom, voor grote of kleine interieurprojecten, het is in de goede richting en we zouden het graag in onze showroom willen zien.

Een groet uit La Nucia

Esteban Vélez