Jeroen en Vivian van Wilgen - Costa Experiences

Functie: Eigenaresse

Adres: Calle Benlliure 2, 03530 La Nucia (Alicante)

Telefoon: +34 667 903 867

Email: vivian@costaexperiences.com

Website: https://www.costaexperiences.com/

Instagram: https://www.instagram.com/costaexperiences/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/vivianvanwilgen/

Costa Experiences versterkt de samenwerking, loyaliteit en liefde binnen een zakelijk team, vereniging of familie met authentieke en onvergetelijke ervaringen in Spanje. Of het nu gaat om een incentive, bedrijfsevenement of meeting: Costa Experiences gelooft dat samenwerken, volharden en liefde voor je werk de belangrijkste ingrediënten voor succes zijn. Middels de ‘experiences’ geven zij dat vorm en verbinden ze mensen met het merk waar ze voor werken. De sleutelwoorden zijn gastvrijheid, kwaliteit en aandacht voor detail.

Vivian van Wilgen heeft ruime ervaring met groepsreizen en evenementen. De Nederlandse en Spaanse medewerkers van Costa Experiences hebben in verschillende Spaanssprekende landen gewerkt en zijn gespecialiseerd in incentives, onvergetelijke bedrijfsevenementen en meetings in Spanje. De activiteiten zijn afgestemd op je bedrijfsstrategie en maken deel uit van je doelstellingen en binding met alle genodigden.

Costa Experiences heeft gewerkt met luchtvaartmaatschappijen, verschillende toeristische bestemmingen en rekenen de automotive-, consumentengoederen, medische- en sportindustrie tot hun klanten.