Margriet H. van Dorp MBT

Functie:

Voorzitter

Drijfveer:

Sinds de oprichting van deze Business club is Margriet actief betrokken en draagt zij de club een warm hart toe. Zij heeft de oprichtingsakte op 30 mei 2009 mede ondertekend bij de notaris.

Haar drijfveer is om de business van alle leden te stimuleren en te versterken. Margriet vind een zakelijk netwerk van groot belang. Niet alleen voor het zakendoen, maar ook om kennis en ervaring te delen met elkaar. Zij is contactpersoon voor álles wat met de Nederlandstalige Business Club Costa Blanca te maken heeft.

Functies in het dagelijks leven:

Voorzitter jury Nederlandse ondernemersprijs Spanje.

Oprichter en bestuurslid VrouwenZaken netwerk Spanje.

Interim manager/projectmanager.

Klankboard coach /dagvoorzitter/ gespreksleider.


Sanne Wolff

Sanne Wolff

Functie:

Penningmeester

Drijfveer:

Het delen van onze ervaringen en het samenwerken maakt ons sterk en weerbaar. De NBCCB organiseert bijeenkomsten om dit mogelijk te maken en ik hoop in deze rol bij te dragen aan het netwerk van contacten tussen zowel de Nederlandstalige ondernemers die lid zijn van de NBCCB als de contacten die al deze ondernemers buiten de vereniging hebben. Zo kunnen we samen groeien als ondernemer en als mens.

Functies in het dagelijks leven:

Samen met mijn man Peter Wolff en onze kinderen zijn we vanaf 2002 als ondernemersgezin in Spanje woonachtig. In deze periode hebben we veel ervaring opgedaan met ondernemen in Spanje.

Vanaf oktober 2023 zijn we met Nico en Gerda Zentveld The Green Package Sl. begonnen. Dit bedrijf houdt zich bezig met vergroening op energiegebied , met name gedeelde zonne-energie voor grotere projecten. In dit bedrijf heb ik de functie als klankbord en mede-oprichter.

 

Evert Crevits

Functie:

Secretaris

Drijfveer:

Doel van de bijeenkomsten is strategisch bezig zijn en aktief netwerken met oog voor nieuwe kansen en expansie voor je bedrijf.

Met elkaar tot een gedeelde visie komen. Je krijgt energie van andere ideen!!

De drijfveer in mijn bestuursfunctie is om hieraan een waardevolle bijdrage te leveren.

Functies in het dagelijks leven:

Ondertussen 28 jaar fulltime aktief als vastgoed makelaar. Eigenaar van Eurocasa sedert 2000. Wat begon als een éénmanszaak werd gaandeweg een succesverhaal met diverse vestigingen.

Als erkend en gediplomeerd vastgoedmakelaar combineer ik mijn twee passies: vastgoed en mijn ervaring in de (ver)bouwsector.

Het team van Eurocasa werd uitgebreid met gepassioneerde en professionele medewerkers.

Zo ben jij altijd zeker van de juiste partner op de juiste plaats, met de gepaste service, binnen ieder segment van vastgoed.