Margriet H. van Dorp MBT

Functie:

Voorzitter

Drijfveer:

Sinds de oprichting van deze Business club is Margriet actief betrokken en draagt zij de club een warm hart toe. Zij heeft de oprichtingsakte op 30 mei 2009 mede ondertekend bij de notaris.

Haar drijfveer is om de business van alle leden te stimuleren en te versterken. Margriet vind een zakelijk netwerk van groot belang. Niet alleen voor het zakendoen, maar ook om kennis en ervaring te delen met elkaar. Zij is contactpersoon voor álles wat met de Nederlandstalige Business Club Costa Blanca te maken heeft.

Functies in het dagelijks leven:

Voorzitter jury Nederlandse ondernemersprijs Spanje.

Oprichter en bestuurslid VrouwenZaken netwerk Spanje.

Interim manager/projectmanager.

Klankboard coach /dagvoorzitter/ gespreksleider.


Jur van der Meer

Functie

Penningmeester

Drijfveer:

Belangrijk is nieuwe contacten leggen met andere ondernemers mede ook om te leren van elkaars kennis en inzichten. Daarnaast binnen de club elkaar steunen met B2B.

 

Functie in het dagelijks leven:

Eigenaar La Villa en Rose. La Villa en Rose verzorgt vastgoedbeheer en verhuurbemiddeling in de regio tussen Valencia en Alicante. De dienstverlening is op maat en varieert van volledig woningbeheer tot een sleutelbewaardienst. Naast het beheer van onroerend goed biedt La Villa en Rose een complete service aan om alle zaken rond verhuur van een (tweede) woning uit handen nemen.


Martijn Bakker

Functie:

Secretaris

Drijfveer:

Zijn drijfveer is om samen met de leden de Business club naar een hoger level te brengen.

Door middel van meer online communicatie en interactie op de bijeenkomsten gaat hij vanuit een frisse blik deze uitdaging aan.

Hij zal zich vooral gaan focussen op organisatie en communiceren van bijeenkomsten. Dit alles om zaken te doen in Spanje een stuk aantrekkelijker en makkelijker te maken.

 

Functies in het dagelijks leven:

Beschrijving

Martijn Bakker alias Martin Baker is een allround videomaker aan de Costa Blanca.

Hij produceert video’s voor de toerismebranche, makelaardij, muziekindustrie en uiteraard content voor bedrijven in heel Europa.