Lidmaatschap

Het doel van de Nederlandstalige Business Club Costa Blanca is het op professionele wijze mobiliseren van kennis, ervaring en vaardigheden om een betrouwbaar bedrijvennetwerk te vormen voor zowel interne als externe contacten.

Lidmaatschap

Een lidmaatschap staat open voor iedere Nederlands sprekende ondernemer aan de Costa Blanca en bedraagt € 325,00 per kalenderjaar voor een persoonlijk lidmaatschap. U kunt met uw bedrijf ook opteren voor een bedrijfslidmaatschap van € 525,00 per kalenderjaar, u wordt dan met 2 mensen van uw bedrijf lid. Het tweede lid heeft echter geen stemrecht op de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Elk lid mag altijd een introducé meenemen naar de bijeenkomsten m.u.v. de jaarlijks te houden ALV.  De bijdrage per introducé voor het bijwonen van een ledenbijeenkomst bedraagt € 40,00. Wij nodigen u uit op eigen initiatief aan te melden als belangstellende om eerst de sfeer binnen de club te ervaren.

Voorwaarden om lid te worden van de Nederlandstalige Business Club Costa Blanca zijn:

Zakelijk actief zijn aan de Costa Blanca;

De intentie hebben zakelijk actief te worden;

Gepensioneerde ondernemer (postactief);

De Nederlandse taal ruim voldoende machtig zijn.

Ieder kandidaat-lid zal een gesprek hebben met de kennismakingscommissie.

Deze kennismakingscommissie houdt het eerste kennismakingsgesprek en bepaalt of een kandidaat-lid wordt toegelaten. U moet dit niet zien als een hoge drempel, maar wij vinden het belangrijk om te weten welke ondernemers er lid willen worden, wat hun achtergrond is, etc.

Aanvraag lidmaatschap