Barbara Acevedo Pacheco - Residencia Ciudad Patricia

Residencia Ciudad Patricia, resort en revalidatie

Eigenaar:

Barbara Acevedo Pacheco

Adres:

C/Rumania 26

03503 Benidorm

Telefoon:

0034-965868704

Email:

b.acevedo@residenciapatricia.com

 Website:

www.residenciapatricia.com

Beschrijving:

Residencia Ciudad Patricia is gelegen in het groene en rustige gebied van de Sierra Helada in Benidorm. De residentie bestaat uit vier verdiepingen en met 51 kamers zijn er verschillende mogelijkheden en redenen om hier te resideren.

Residencia Ciuad Patricia bevat een geriatrische afdeling, een revalidatieafdeling én een zorghotel. Een multidisciplinair team van huisartsen, een revalidatiearts en fysiotherapeuten sturen en monitoren de behandeling van elke gast.

De afdeling geriatrie

is voor permanent verblijf, hier wordt een thuis aangeboden aan mensen die door niet meer alleen willen of kunnen wonen en waar de veiligheid van een residentie met 24 uur verpleging en verzorging aanwezig is. Het doel is om deze bewoners de optimale levenskwaliteit te laten behouden.

Een speciale plek is gereserveerd voor palliatieve, terminale zorg, het streven is een waardig einde waar aan alle wensen van de mens wordt voldaan.

De afdeling revalidatie

is voor tijdelijk verblijf en is voorzien van een hypermoderne fysiotherapieruimte met de modernste apparatuur, diverse behandelkamers en een aangepast zwembad met magnesiumzout. Op deze afdeling verblijven o.a. Nederlandse gasten die zich  via de verzekeraar zich laten opereren in Spanje en daarna 3 weken intern mogen revalideren. Ook verblijven er gasten van diverse nationaliteiten die tijdens verblijf in Spanje een ongeluk of/en ziekenhuisopname hebben gehad en die niet meteen naar huis kunnen. Ook worden er gasten ontvangen met een zorgvraag, waarvan de mantelzorger tijdelijk afwezig is.

In het zorghotel

verblijven mensen met een zorgvraag die graag vakantie willen vieren, meestal zijn dit gasten uit Nederland of Engeland. Er worden regelmatig gasten ontvangen die rolstoelgebonden zijn of mensen van de nierstichting, stichting Alzheimer etc. Er worden gezellige avonden georganiseerd en uitstapjes met onze eigen chauffeur en aangepast transport.