Paul van Selm - Camper in Spanje / Radio Eemland

Paul van Selm

Onderneming:

CamperinSpanje.eu vanuit La Nucia

Radio Eemland vanuit Nederland (Amersfoort en Randmeren)

Camperinspanje.eu

De vraag is groot dus springen wij er op in. Campers! We hebben diverse campers in de verhuur. Onze campers zijn zeer luxe uitgerust en voorzien van vele gemakken. Onze campers kunnen zowel vanuit Nederland gehuurd worden als vanuit Spanje. (La Nucia). Wij bieden complete Fly & Drive reizen aan. Dus geen zorgen maar wel alles geregeld. Onze campers zijn nooit ouder dan 3 jaar dus altijd een strakke, nette en moderne camper om de reis van je leven te maken.

Radio Eemland is een commercieel radiostation wat uiteraard wereldwijd te ontvangen is via het internet maar ook in de ether via DAB+. Ons uit uitzendgebied via de ether is van groot Amersfoort tot Zwolle. Een gebied met zo’n 1.3 miljoen inwoners. In 2020 opgestart en inmiddels 2.5 jaar succesvol. Een team van 12 medewerkers draagt zorg voor het station met de lekkerste feel good 70’2 en 80’s. Zelf draai ik nog altijd het lunchprogramma van maandag t/m vrijdag tussen 12 en 14 uur.

Hier in Spanje waar ik met mijn gezin in La Nucia woon run ik dus de camper business echter sta ik altijd open voor nieuwe interessante dingen en zaken dus spreek me gerust aan als je hulp zoekt.

 

Telefoon: +31-651 15 77 56

E-mail: paulvanselm@gmail.com

Website: www.camperinspanje.eu

Facebook: https://www.facebook.com/paul.vanselm/