Paul van Selm - Camper in Spanje / Chicky’s Fresh Potatoes / Radio Eemland

Paul van Selm

Onderneming:

CamperinSpanje.eu vanuit La Nucia

Chicky’s Fresh Potatoes vanuit Nederland (Putten)

Radio Eemland vanuit Nederland (Amersfoort en Randmeren)

Camperinspanje.eu

De vraag is groot dus springen wij er op in. Campers! We hebben diverse campers in de verhuur. Onze campers zijn zeer luxe uitgerust en voorzien van vele gemakken. Onze campers kunnen zowel vanuit Nederland gehuurd worden als vanuit Spanje. (La Nucia). Wij bieden complete Fly & Drive reizen aan. Dus geen zorgen maar wel alles geregeld. Onze campers zijn nooit ouder dan 3 jaar dus altijd een strakke, nette en moderne camper om de reis van je leven te maken.

Chicky’s Fresh Potatoes

Na 25 jaar als horecaondernemers hebben mijn vrouw Remi en ik dit concept in 2016 opgestart.

Chicky’s Fresh Potatoes is een laagdrempelig maar warm en gezellig restaurant waar men ook kan afhalen. De kracht zit hem in de combinatie van echte verse frites en kip variëteiten. Terwijl de gasten zitten te dineren worden de verse frites in het restaurant gesneden. Kinderen snijden hun eigen verse frietjes. Uniek is onze 1 meter kip. Meer weten? Vraag het me gerust ☺. Dit restaurant draait nu onder een manager waar we nauw contact mee onderhouden. En regelmatig breng ik een bliksembezoek om de nodige zaken te bespreken.

Radio Eemland

Radio Eemland is een commercieel radiostation wat uiteraard wereldwijd te ontvangen is via het internet maar ook in de ether via DAB+. Ons uit uitzendgebied via de ether is van groot Amersfoort tot Zwolle. Een gebied met zo’n 1.3 miljoen inwoners. In 2020 opgestart en inmiddels 2.5 jaar succesvol. Een team van 12 medewerkers draagt zorg voor het station met de lekkerste feel good 70’2 en 80’s. Zelf draai ik nog altijd het lunchprogramma van maandag t/m vrijdag tussen 12 en 14 uur.

Hier in Spanje waar ik met mijn gezin in La Nucia woon run ik dus de camper business echter sta ik altijd open voor nieuwe interessante dingen en zaken dus spreek me gerust aan als je hulp zoekt.

 

Telefoon: +31-651 15 77 56

E-mail: paulvanselm@gmail.com

Website: www.camperinspanje.eu

Facebook: https://www.facebook.com/paul.vanselm/