Ronald Maagdenberg - House Doctor Costa Blanca

Mijn naam is Ronald Maagdenberg, samen met mijn vrouw Annemarie zijn wij de eigenaren van House Doctor Costa Blanca, een klein bedrijf dat zich kenmerkt door een persoonlijke, maar tegelijkertijd professionele, aanpak bij de aankoop van uw droomhuis aan de Costa Blanca Noord. House Doctor Costa Blanca is ontstaan door onze gedeelde passies voor: design, interieur, architectuur en onroerend goed.

De afgelopen 25 jaar woonden en werkten we in zes verschillende landen voor Philips. Toen we in 2011 in Madrid belandden, voelde dat meteen goed. Van Madrid vertrokken we in 2016 naar Jávea om na vele jaren bij Philips de stap te wagen om te gaan ondernemen. Maar ook de zee, de zon, het strand…dat trok ons wel aan. We hadden zelf een “interessante” huizenzoektocht met veel hobbels en tegenslagen toen wij ons eigen droomplekje hier aan de kust zochten. Daarna hebben we toen het idee opgepikt om aan de aankoopkant de met name Nederlandse, Belgische en Scandinavische huizenzoekers te helpen met hun hele aankoopproces en zoveel mogelijk die huizenzoekers te ontzorgen in dit vaak complexe traject.

We hebben ook een goed netwerk van lokale experts die ons en/of onze klanten helpen, o.a. een aantal Nederlandse bedrijven die gevestigd zijn in Spanje die onder het vaandel van www.spanjeplein.nl opereren om onze landgenoten van dienst te kunnen zijn. Wij nemen zo bij onze klant zo veel mogelijk uit handen. Geen zorgen over eventuele kleine lettertjes in een contract of de vraag hoe het bod er uit zou moeten zijn, is pand wel legaal gebouwd, zijn er schulden ook het pand. Kortom er zijn vele zaken die de zoektocht kunnen beïnvloeden. Wij houden vinger aan de pols, ook na de aankoop.

Gaat uw hart ook sneller kloppen van het idee van een eigen plek onder de Spaanse zon, maar weet u niet waar te beginnen? Wij helpen graag. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. Voor meer informatie over onze werkwijze: www.housedoctorcostablanca.com of kijk op Facebook of INSTA: housedoctorcostablanca

House Doctor Consulting S.L. CIF B42675512

Calle Ibiza 9, 03730 Jàvea (Alicante)

Telefoon NL 0031-621883035

Telefoon Spanje ES 0034-607387803

www.housedoctorcostablanca.com